آموزش رفع مشکلات مختلف کیبورد لپ تاپ

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

تعویض کیبورد لپ تاپ بسیار پر هزینه و دردسر ساز است. اگر کیبورد لپ تاپتان خراب شد بهتر است قبل از هر کاری چند تست روی آن انجام دهید. شاید بتوانید مشکل را خودتان حل کنید.

در این مطلب آموزش رفع مشکلات مختلف کیبورد لپ تاپ را برای شما آماده کرده ایم.

اول از همه، باید تشخیص بدهید که آیا این مشکل، یک مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری. جهت فهمیدن باید سیستم را با دیسک یا فلش حاوی "Live Linux" بوت کنید. ("Live Linux" به شما توانایی وارد شدن به سیستم عاملی بدون نیاز به نصب کردن آن بر روی هارد را می‌دهد.) نسخه لینوکس فرقی به حال ما ندارد، اوبونتو گزینه خوبی است. نکته این است که در واقع با این کار بدون اجرای ویندوز، سخت افزارتان را به کار می‌اندازید.

 

زمانی که وارد لینوکس شدید، یک نرم افزار که قابلیت نوشتن در آن وجود دارد را باز کنید. مرورگر گزینه خوبی است. اوبونتو بصورت پیشفرض نرم ‌افزاری به نام “LibreOffice Writer” دارد که بوسیله آن، می‌توانید یک مقاله را بصورت کامل بنویسید!

اگر کیبورد بدون هیچ مشکلی کار کرد، به خواندن این مقاله ادامه دهید، ولی در غیر اینصورت پایین و به بخش «مشکل سخت افزاری دارید» بروید.


مشکل نرم افزاری دارید
اگر توانستید در محیطی به غیر از ویندوز چیزی تایپ کنید، پس احتمالا درایور کیبورد شما مشکل پیدا کرده ‌است. پس باید درایور فعلی را با درایور اولیه که ابتدا همراه لپتاب بوده است، عوض کنید.

به ویندوز برگردید، از قسمت جستجو واقع در "Start" استفاده کنید تا "Device Manager" را پیدا کنید و وارد آن بشوید.

داخل "Device Manager" ، قسمت کیبورد را پیدا کرده و روی اسم کیبورد داخلی‌ دوبار کلیک کنید. (اگر کیبورد خارجی (External) در حال حاضر به سیستم وصل است، مطمئن شوید که روی کیبورد داخلی کلیک می‌کنید. اگر مطمئن نیستید، ابتدا کیبورد خارجی را از سیستم جدا کنید)

داخل صفحه نهایی روی تب "Driver" کلیک کرده و سپس “uninstall” را بزنید. پس از آن اتمام، کیبورد شما قطعا کار نخواهد کرد.

اما زمانی که رایانه را ریستارت کنید، خواهید دید که ویندوز درایور کیبورد را بصورت خودکار نصب کرده است. امیدواریم که این روش جواب دهد.

مشکل سخت افزاری دارید
اگر تنها یکی یا تعدادی از دکمه‌ها کار نمی‌کنند، ممکن است تمیز کردن کیبورد به شما کمک کند. برای این کار به قوطی‌های فشرده هوا نیاز دارید. ابتدا رایانه را خاموش کنید. از نی نازک متصل به ظرف جهت هدایت کردن هوا به زیر دکمه‌های کیبورد استفاده کنید. تمرکز کردن روی دکمه‌ها اشتباه بزرگی است. پس تمیز کردن کیبورد را امتحان کنید.

اگر راه حل بالا مشکل شما را حل نکرد به احتمال زیاد باید کیبوردتان را عوض کنید. می‌توانید از یک شخص متخصص جهت این کار کمک بگیرید و یا بوسیله آموزش‌های موجود، این کار را خودتان انجام دهید.

جستجو

مهمترین مطالب

دلیل کرش کردن مرورگر ویندوز 10

ویندوز 10 نسل مرورگر خود را به کلی تغییر داد و مرورگر Edge را همراه این ویندوز روانه بازار کرد.

اما این مرورگر مانند نسل قبلی خود مشکلات بسیاری دارد. یکی از اصلی ترین مشکلات این مرورگر کرش کردن است.

در ادامه مطلب دلیل کرش کردن مرورگر ویندوز 10 را توضیح خواهیم داد.

بهترین روش عکاسی از آتش بازی با تلفن همراه

تلفن های همراه امروزی دارای دوربین های بسیار قدرتمندی هستند. شما میتوانید به کمک این دوربین ها تصاویر بسیار زیبایی بگیرید.

اما زمانی که میخواهید از یک آتش بازی عکس بگیرید در بیشتر موارد این عکس خراب میشود. روشی وجود دارد که به سادگی میتوانید یک عکس زیبا از آتش بازی های مختلف بگیرید.

در این مطلب بهترین روش عکاسی از آتش بازی با تلفن همراه را بازگو خواهیم کرد.

آموزش عضویت در گوگل پلاس

گوگل پلاس یکی از شبکه های اجتماعی معروف میباشد که تلاش میکند تا جایگاه فیسبوک را در بین کاربران برای خود کسب کند. از گوگل پلاس برای اشتراک مطالب، عکس و خاطرات تلخ و شیرین خود میتوانید استفاده کنید و آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در ادامه مطلب نحوه عضویت در شبکه گوگل پلاس را آموزش خواهیم داد.

ویژگی رول کردن صفحه نمایش در ویندوز 10

پیمایش در پس‌ زمینه از جمله درخواست‌ های کاربران بود که از مدت‌ ها قبل نیاز به آن احساس میشد، مایکروسافت این ویژگی ‌را در ویندوز 10 پیاده‌سازی کرد.

در ادامه مطلب شما را با این ویژگی ویندوز 10 آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با چند قابلیت پردازنده 64 بیتی اسنپدراگون

شرکت کوالکام یکی از تولید کنندگان پردازنده های گوشی های هوشمند میباشد که نوآوری های بسیاری در این زمینه بوجود آورده است.

کوالکام چندی پیش از SoC  جدید 64 بیتی خود با نام اسنپدراگون 810 رونمایی کرد. این تراشه از چهار هسته Cortex-A57 به همراه چهار هسته Cortex-A53 و موتور پردازش گرافیکی Adreno 430 بهره میبرد که هرکدام در نوع خود بهترین به شمار میایند.

در ادامه مطلب با چند قابلیت پردازنده 64 بیتی اسنپدراگون آشنا خواهید شد.