چرا کامپیوتر من دائما ریستارت میشود؟

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PC.Restart

 


در حال کارکردن با کامپیوتر سخصی خود هستید که ناگهان کامپیوتر شما ریستارت میشود. در دفعات اول شاید این امر آزار دهنده نباشد. اما پس از چند بار ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر این مسئله برای شما آزار دهنده خواهد شد.

اما دلیل این ریستارت شدن های پی در پی چیست؟

دلایل نرم افزاری و سخت افزاری ممکن است باعث این مشکل شوند که تمامی آن ها قابل حل هستند.

در این مطلب دلایل ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر را بررسی خواهیم کرد.

دلایل نرم افزاری:

- اولین دلیل، ویروس داشتن کامپیوتر است. برخی ویروس ها باعث اختلال در کار ویندوز میشوند که این امر باعث ریستارت شدن ویندوز میشود. برای حل مشکل دو راه دارید. ویروس کشی به وسیله آنتی ویروس که البته نیازمند زمان کافی جهت ویروس یابی هستید و در برخی موارد ریستارت شدن کامپیوتر جلوی این کار را میگیرد. روش دوم نصب ویندوز مجدد و پاک کردن کلیه اطلاعات روی هارد است.

 

نصب ناقص نرم افزار ها نیز ممکن است باعث بروز این مشکل شود. با نصب ناقص یک نرم افزار ممکن است تغییراتی در رجیستری ایجاد شود که این مشکلات را بوجود بیاورد. با نصب یک ویندوز مجدد این مشکل حل میشود.

 

نصب ناقص درایور ها نیز ممکن است این مشکلات را بوجود بیاورد. کافیست یکبار تمامی درایور های خود را مجدد نصب کنید تا مشکل حل شود.

 

تداخل برنامه ها با یکدیگر هم از جمله مسائل مشکل آفرین است. برخی برنامه ها ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و سیستم را دچار مشکل کند. برای حل این مشکل نرم افزار هایی که به تازگی نصب کرده اید را حذف کنید.

 

- مشکل ویندوز قدیمی نیز یکی از اصلی ترین دلایل ریستارت شدن کامپیوتر است. در بسیاری از موارد به دلیل مشکلات رجیستری ویندوز خراب میشود و دستگاه شما را ریستارت میکند.

 

دلایل سخت افزاری:

داغ شدن CPU: اگر فن CPU شما دچار مشکل شده باشد با داغ شدن CPU دستگاه شما ریستارت یا خاموش میشود. در این موارد عملکرد فن CPU را بررسی کنید.

 

Power: در برخی موارد نیز برق به سیستم شما بد میرسد که این مشکل از پاور است. کافیست یک پاور سالم روی دستگاه خود بگذارید و آن را تست کنید.

 

MotherBoard: داغ شدن و خراب شدن مادربرد در اثر این داغی ممکن است سیستم شما را خراب کند. برای حل این مشکل به یک فرد متخصص مراجعه کنید تا با تعویض مادربرد دستگاه شما را بررسی کند.

 

کارت گرافیک: تکان خوردن کارت گرافیک یا داغ شدن آن شاید باعث بروز این مشکل باشد.

 

توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد سیستم حتی به دلیل خاک گرفتگی ممکن است سیستم شما را ریستارت کند. پس همیشه سعی کنید که سیستم خود را خنک نگه دارید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش مخفی کردن یک درایو در ویندوز

زمان هایی است که اطلاعات بسیار محرمانه ای در ویندوز دارید و به هر طریقی میخواهید این اطلاعات را محفوظ نگاه دارید.

یکی از روش های بسیار خوب برای اینکار ریختن اطلاعات در یک درایو و سپس مخفی کردن کل درایو است.

در این مطلب آموزش مخفی کردن یک درایو در ویندوز را برای شما آماده کرده ایم.

آیا ربات های تلگرام خطرناک هستند

با پیدایش ربات های تلگرام بحث ها و شایعه های مختلفی در فضای مجازی بر سر خطرناک بودن این ربات ها مطرح است، بیشتر نگرانی کاربران از قابل اطمینان بودن این ربات ها از نظر امنیت اطلاعاتشان میباشد.

در ادامه مطلب در باره خطرناک بودن یا نبودن این ربات ها بیشتر توضیح خواهیم داد.

بهترین روش های کاهش حجم و سایز عکس

با بالا رفتن کیفیت دوربین ها، عکس ها نیز پر حجم تر از قبل شده اند و شاید شما بخواهید با کمترین افت کیفیت، حجم این عکس ها را کم کنید.

در این مطلب بهترین روش های کاهش حجم و سایز عکس را به شما معرفی میکنیم.

آموزش انتقال اطلاعات از کروم به فایرفاکس

بیشتر کاربران کامپیوتر از هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس به صورت همزمان استفاده میکنند. به همین دلیل همیشه اطلاعاتی وجود دارد که شاید بخواهید از یک مرورگر به مرورگر دیگر منتقل کنید.

در این مطلب آموزش انتقال اطلاعات از کروم به فایرفاکس را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش پاک کردن تاریخچه یک جستجو در گوگل

یکی از امکانات گوگل حدس زدن کلمه مورد جستجوی شما میباشد. هنگامی که یک کلمه را جستجو میکنید با توجه به جستجو های قبلی شما گوگل کلمه را حدس میزند.

شاید به هر دلیلی بخواهید یک کلمه را از تاریخچه جستجوی گوگل حذف کنید.

در ادامه مطلب روش حذف تاریخچه یک جستجو در گوگل را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط