آموزش تغییر رمز وای فای TP-Link

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

TP-Link.Password

از جمله پرفروش ترین مودم های موجود در بازار، میتوان به مودم TP-Link اشاره کرد. این مودم ها در دو نوع بی سیم و با سیم تولید میشوند.

 

برای اتصال بی سیم به مودم کافیست وارد تنظیمات Wi-fi در کامپیوتر یا گوشی خود شوید و مودم را انتخاب کنید. اما برای اینکه جلوی اتصال افراد غریبه به مودم را بگیرید باید برای آن ها رمز بگذارید.

 

در این مطلب آموزش قرار دادن یا تغییر رمز مودم را برای شما آماده کرده ایم.

برای اینکار به صفحه تنظیمات مودم میرویم، داخل آدرس بار پنجره مرورگر خود IP مودم که 192.168.1.1 می باشد را تایپ کرده و کلید Enter را بفشارید.

در این بخش مودم از شما نام کاربری و کلمه عبور میخواهد، برای هر دو کلمه admin را با حروف کوچک وارد کنید.

پنجره تنظیمات مودم  TP-Link باز میشود، به قسمت Interface Setup بروید.

بر روی کلمه Wireless کلیک کنید.

در این صفحه شما می بایست در قسمت Pre-Shared Key پسورد یا همان کلمه عبور را وارد کنید.

نکته: اگر این قسمت را مشاهده نمیکنید دقت فرمائید که Authentication Type می بایست بر روی WPA-PSK/WPA2-PSK باشد.

نکته: پسورد شما می بایست بیشتر از 8 و کمتر از 64 کاراکتر باشد.

همچنین در قسمت SSID شما می توانید نام مودم را تغییر داده و نام دلخواه خود را وارد کنید.

در نهایت برای ذخیره اطلاعات مودم برروی کلید Save کلیک فرمایید.

نکته: توجه داشته باشید که پس از ذخیره اطلاعات ارتباط شما با مودم به علت وجود پسورد جدید قطع خواهد شد و شما می بایست دوباره کانکت شوید که اینبار از شما کلمه عبور را درخواست می کند.

 

 

 

 

 

 

جستجو

مهمترین مطالب

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

دلیل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ


از جمله آزاردهنده ترین مشکلات کامپیوتر هنگ کردن یا به اصطلاح یخ زدن کامپیوتر است. در این حالت کامپیوتر شما دچار سرعت بسیار بسیار پایین میشود و در بسیاری از مواقع به طور کامل از کار می افتد و تنها راه رهایی از این حالت ریستارت کردن کامپیوتر است.

این مشکل ممکن است به دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری باشد و اگر سخت افزاری باشد تعداد دفعاتی که با آن روبرو میشوید بسیار زیاد است.

در این مطلب دلایل هنگ کردن ویندوز را بررسی خواهیم کرد.

روش تشخیص پردازنده آیفون 6s

آیفون های جدید شرکت اپل به صورت یکسان تولید نمیشوند و دارای 2 مدل پردازنده میباشد. اپل برای تولید اولین سری های گوشی آیفون خود به خاطر اینکه با کمبود قطعات مواجه نشود از پردازنده A9 سامسونگ نیز استفاده کرده است و سایر گوشی ها را با پردازنده شرکت TSMC تولید کرده است.

در ادامه مطلب روش تشخیص مدل پردازنده گوشی آیفون 6s را آموزش خواهیم داد.

درباره لایسنس رایگان ویندوز 10

مایکروسافت ویندوز جدید خود را به صورت رایگان در اختیار عموم قرار خواهد داد و بسیاری از کاربران پیغام به ثبت نام برای دریافت به روز رسانی آن را دریافت کرده و ثبت نام کرده اند تا در تاریخ 29 جولای ویندوز خد را به ویندوز 10 ارتقا دهند.

در ادامه مطلب با این به روز رسانی رایگان مایکروسافت بیشتر آشنا خواهید شد.

آموزش جایگذاری فونت در Word

حتما برایتان پیش آمده است هنگامی که فایل ورد خود را به یک کامپیوتر دیگر انتقال میدهید فونت های آن دچار به هم ریختگی میشود زیرا در کامپیوتر دیگر فونت های مربوط به ورد شما وجود ندارد.

در ادامه مطلب روش جایگذاری فونت در Word را آموزش خواهیم داد.

این ترفند در ورد 2010 ، 2013 و 2016 تست شده است. برای اینکه فونت را به همراه فایل ورد ارسال کنید ابتدا روی تب File کلیک کنید و گزینه‌ Options را انتخاب نمایید.

در پنجره Word Option باز شده، در سمت چپ پنل روی گزینه Save کلیک کنید.

سپس در پایین پنجره روی گزینه Embed Fonts in The File کلیک نمایید.


بعد از انجام این کار حجم فایل ورد شما افزایش پبدا میکند و برای اینکه حجم فایلتان بسیار بالا نرود گزینه Do not embed common system fonts را در قسمت Embed Fonts in The File را نیز تیک بزنید تا حجم فایل ورد شما با افزایش زیاد حجم ذخیره نگردد.

مطالب مرتبط