Error
  • You are not authorised to view this resource.

جستجو

مهمترین مطالب

اضافه کردن نرم افزار مورد نیاز به منو راست کلیک ویندوز

نرم افزار هایی است که شما در طول روز از آن چندین و چند بار استفاده میکنید. برای دسترسی به این نرم افزار ها هر بار باید به صفحه اصلی ویندوز رجوع کنید.

اما شما به راحتی میتوانید این نرم افزار را به لیست موجود در راست کلیک خود اضافه کنید.

در این مطلب اضافه کردن نرم افزار مورد نیاز به منو راست کلیک ویندوز را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با بد افزار جدید آیفون حتی جیلبریک نشده YiSpecter

پس از آنکه مشخص شد فروشگاه چینی اپل به بدافزار XcodeGhost آلوده شده، پژوهشگران بدافزار جدیدی را یافته‌اند که قادر به آلوده کردن هر دو دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل iOS جیلبریک شده و جیلبریک نشده است. این بدافزار که YiSpecter نام گرفته، اولین بدافزار شناسایی شده با توانایی آلوده کردن دستگاه های جیلبریک نشده است.

در ادامه مطلب درباره بدافزار جدید آیفون بیشتر توضیح خواهیم داد.

آموزش حذف رمز ورود در ویندوز 10

اگر از کاربران ویندوز 10 هستید و برای ورود به ویندوز باید رمز عبور وارد کنید ممکن است این عمل برایتان خسته کننده و زمان گیر باشد.

در ادامه مطلب روش حذف درخواست رمز ورود ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

آموزش انتقال اطلاعات از کروم به فایرفاکس

بیشتر کاربران کامپیوتر از هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس به صورت همزمان استفاده میکنند. به همین دلیل همیشه اطلاعاتی وجود دارد که شاید بخواهید از یک مرورگر به مرورگر دیگر منتقل کنید.

در این مطلب آموزش انتقال اطلاعات از کروم به فایرفاکس را برای شما آماده کرده ایم.

ترفند تشخیص سایت هایی که با وردپرس ایجاد شده اند

بسیاری از کاربران همیشه به دنبال این هستند که سایت های محبوبشان با چه سیستمی راه اندازی شده اند.

در ادامه مطلب ترفند تشخیص سایت هایی که با وردپرس ایجاد شده اند را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط