آشنایی با ویژگی جدید ذخیره باتری در ویندوز 10

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آشنایی با ویژگی جدید ذخیره باتری در ویندوز 10

ویندوز 10 که همه کاربران منتظر ارائه آن در روزهای آینده هستند دارای یک ویژگی جدید میباشد. این ویژگی یکی از بهترین تغییرات در ویندوز جدید مایکروسافت به شمار میاید.

در ادامه مطلب با ویژگی جدید ویندوز 10 برای ذخیره باتری آشنا میشوید.

شما می‌توانید ویژگی Battery Saver یا ذخیره کننده باتری را در تنظیمات کامپیوتر شخصی یا PC Settings بیابید. اما این ویژگی چگونه فعالیت می‌کند؟ باتری سیور با محدود کردن فعالیت‌های پس زمینه ای و تنظیم کردن تنظیمات سخت‌افزاری وظیفه خود که همان کاهش مصرف باتری است را انجام می‌دهد.

Battery Saver به صورت خودکار فعال است و البته شما هم می‌توانید به صورت دستی آن را غیر فعال یا دوباره فعال کنید. با گزینه Automatic Rules نیز می‌توانید زمان شروع فعالیت ویژگی Battery Saver را تعریف کنید. برای مثال، زمانی که درصد باتری به X مقدار رسید، ویژگی Battery Saver در لپ‌تاپ شما روشن شود.

جستجو

مهمترین مطالب

درباره قرعه کشی و جوایز در تلگرام

اگر از کاربران شبکه اجتماعی تلگرام باشید این روزها با پیام هایی مبنی بر قرعه کشی جوایزی نظیر گوشی موبایل، تبلت و ... برخورد کرده اید. آیا ربات های تلگرام قادر به انجام قرعه کشی و اهدای جوایز هستند یا خیر؟

در ادامه مطلب درباره ربات هایی که میتوانند قرعه کشی جوایز انجام داهند بیشتر توضیح خواهیم داد.

آموزش نصب همزمان چند تلگرام روی کامپیوتر

بسیاری از افراد دارای دو یا بیش از دو خط موبایل هستند. این مسئله زمانی مهم میشود که شما برای تمامی این خط ها اکانت تلگرام میخواهید.

برای اندروید نرم افزار های مختلفی وجود دارد که به راحتی میتوانید بیش از یک اکانت را فعال کنید.

اما در ویندوز این مسئله متفاوت است.

در این مطلب آموزش نصب همزمان چند تلگرام روی کامپیوتر را برای شما آماده کرده ایم.

نکاتی برای افزایش سرعت کامپیوتر

کاهش سرعت کامپیوتر دلایل مختلفی دارد. این کندی سرعت میتواند به دلیل رم یا سی پی یو پایین یا خرابی ویندوز و... باشد.

اما شما با رعایت چند نکته ساده میتوانید این مشکل را حل کنید.

در این مطلب نکاتی برای افزایش سرعت کامپیوتر را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

آموزش استفاده از VLC برای تبدیل فایل های صوتی

برای تبدیل فایل های صوتی نرم افزار های بسیاری در اینترنت موجود است که میتوانید از آنها استفاده کنید. اما شما میتوانید با استفاده از پلیر VLC فایل های صوتی خود را نیز به فرمت های دیگر تبدیل کنید.

در ادامه مطلب روش تبدیل فایل های صوتی با نرم افزار VLC را آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط