Error
  • You are not authorised to view this resource.

جستجو

مهمترین مطالب

4 نکته امنیتی درباره مودم وایرلس

هکر ها یا کسانی که علاقه دارند به اینترنت وایرلس شما نفوذ کنند هیچ وقت نمیخواهند شما نکات امنیتی درباره مودم وایرلس خود را بدانید.

در ادامه مطلب شما را با 4 نکته امنیتی درباره مودم وایرلس آشنا خواهیم کرد.

آموزش مخفی کردن فایل ها در ویندوز

راه های زیادی برای مخفی کردن فایل ها در ویندوز وجود دارد یکی از این راه ها استفاده از دستورات CMD میباشد.

در ادامه مطلب روش مخفی کردن فایل ها در ویندوز را آموزش خواهیم داد.

ویژگی تشخیص صدای سیری در iOS 9

همه کاربران اپل با ویژگی دستگاه های اپل و دستیار سخنگوی سیری آشنایی دارند و از آن استفاده میکنند.

در ادامه مطلب در مورد ویژگی جدید سیری در iOS 9 بیشتر توضیح خواهیم داد.

آشنایی با بد افزار جدید آیفون حتی جیلبریک نشده YiSpecter

پس از آنکه مشخص شد فروشگاه چینی اپل به بدافزار XcodeGhost آلوده شده، پژوهشگران بدافزار جدیدی را یافته‌اند که قادر به آلوده کردن هر دو دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل iOS جیلبریک شده و جیلبریک نشده است. این بدافزار که YiSpecter نام گرفته، اولین بدافزار شناسایی شده با توانایی آلوده کردن دستگاه های جیلبریک نشده است.

در ادامه مطلب درباره بدافزار جدید آیفون بیشتر توضیح خواهیم داد.

درباره قرعه کشی و جوایز در تلگرام

اگر از کاربران شبکه اجتماعی تلگرام باشید این روزها با پیام هایی مبنی بر قرعه کشی جوایزی نظیر گوشی موبایل، تبلت و ... برخورد کرده اید. آیا ربات های تلگرام قادر به انجام قرعه کشی و اهدای جوایز هستند یا خیر؟

در ادامه مطلب درباره ربات هایی که میتوانند قرعه کشی جوایز انجام داهند بیشتر توضیح خواهیم داد.

مطالب مرتبط