آموزش پیدا کردن سریال گوشی با گوگل

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش پیدا کردن سریال گوشی با گوگل

هنگامی که گوشی اندرویدی شما به سرقت رفته باشد بهترین راه برای پیدا کردن آن جستجو از طریق اپراتور های تلفن های همراه است که با استفاده از شماره سریال گوشی اقدام به جستجوی آن میکنند.

برای این کار باید حتما شماره سربال (IMEI) را در اختیار داشته باشید. البته این سربال بر روی جعبه دستگاه نیز نوشته شده است، اگر به هر دلیلی دسترسی به جعبه دستگاه خود نداشته باشید میتوانید از گوگل کمک بگیرید.

در ادامه مطلب روش پیدا کردن سریال گوشی با استفاده از گوگل را آموزش خواهیم داد.

برای استفاده از این قابلیت کافی است تا یکبار با استفاده از حساب کاربری گوگل خود در گوشی هوشمند اندرویدی لاگین کرده باشید. در اینصورت می‌توانید با مراجعه به صفحه گوگل و کلیک روی نام اندورید (Android)، کد IMEI گوشی هوشمند کنونی خود را مشاهده کنید. علاوه بر گوشی هوشمند اندرویدی کنونی، می‌توان کد IMEI گوشی‌های هوشمند اندرویدی قبلی را نیز در این مکان مشاهده کرد. از جمله‌ سایر اطلاعات درج شده باید به تاریخ آخرین فعالیت انجام شده توسط گوشی نیز اشاره کرد.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش رفع مشکل Write Protected فلش USB

حتما با پیغام Write Protected در فلش USB ها مواجه شده اید و به دنبال راه حل های مختلفی نیز گشته اید ولی به نتیجه ای نرسیده اید. این پبغام به معنی این است که شما اجازه فرمت کردن و یا اضافه کردن اطلاعات به حافظه فلش را ندارید.

در ادامه مطلب روش حل مشکل Write Protected را آموزش خواهیم داد.

آموزش مقدماتی کامپیوتر

امروزه با پیشرفت پر سرعت تکنولوژی تمامی افراد در سنین مختلف باید کار با کامپیوتر را یاد بگیرند، کارهای روزانه بیشتر توسط کامپیوتر و سیستم های کامپیوتری قابل انجام هستند تا روند مراجعه حضوری برای انجام کارها کاهش یابد.

در ادامه مطلب آموزش مقدماتی کامپیوتر را ارائه خواهیم داد.

آموزش پیدا کردن تاریخ نصب ویندوز

زمان هایی است که به دلایل مختلف میخواهید تاریخ نصب ویندوز خود را بدانید اما هرچه فکر میکنید این تاریخ را به یاد نمی آورید.

شما با انجام یک ترفند ساده میتوانید این تاریخ را مشاهده کنید.

در این مطلب آموزش پیدا کردن تاریخ نصب ویندوز را برای شما آماده کرده ایم.

10 نکته جهت جلوگیری از هک شدن مودم های بی سیم

مودم ها مدل های مختلفی دارند. قدیمی ترین نوع مودم، Dial up است. این مودم ها تنها از طریق کابل به کامپیوتر متصل میشوند. نوع دیگر مودم ها ADSL است. مودم ADSL دو نوع بی سیم و با سیم دارد.

برای اتصال به مودم های بی سیم شما از طریق کامپیوتر یک رمز وارد میکنید و به کامپیوتر متصل میشوید. این اتصال بسیار ساده و سریع است. اما به سادگی میتوان این رمز را هک کرد و به دست آورد.

برای جلوگیری از هک شدن رمز مودم باید نکاتی را رعایت کنید.

 

در این مطلب 10 نکته مهم جهت جلوگیری از هک شدن مودم وایرلس را بازگو میکنیم.

آموزش ریستارت کردن مودم از طریق دستورات Command Prompt

بسیار پیش می آید که به دلیل رفتن برق، یا دلایل دیگر مودم شما غیر فعال میشود و تنظیماتش به هم بریزد. در این شرایط شما باید مودم را ریستارت کنید و مجددا تنظیمات آن را درست کنید.

اما ریستارت کردن مودم از روی خود دستگاه کمی دردسر ساز است.

در این مطلب آموزش ریستارت کردن مودم از طریق دستورات Command Prompt را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط