10 نکته جهت جلوگیری از هک شدن مودم های بی سیم

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

10.Tips.For.Safety

مودم ها مدل های مختلفی دارند. قدیمی ترین نوع مودم، Dial up است. این مودم ها تنها از طریق کابل به کامپیوتر متصل میشوند. نوع دیگر مودم ها ADSL است. مودم ADSL دو نوع بی سیم و با سیم دارد.

برای اتصال به مودم های بی سیم شما از طریق کامپیوتر یک رمز وارد میکنید و به کامپیوتر متصل میشوید. این اتصال بسیار ساده و سریع است. اما به سادگی میتوان این رمز را هک کرد و به دست آورد.

برای جلوگیری از هک شدن رمز مودم باید نکاتی را رعایت کنید.

 

در این مطلب 10 نکته مهم جهت جلوگیری از هک شدن مودم وایرلس را بازگو میکنیم.

1- به پیشنهاد شرکت مایکروسافت توجه کنید. مایکروسافت می‌گوید بهترین نوع رمزگذاری روی مودم شبکه بی‌سیم، پروتوکل‌های امنیتی WPA-PSK و WPA2-PSK هستند. این نوع پروتکل‌ها، رمز عبور شما را هر میلی‌ثانیه رمزگذاری می‌کنند و درصد هک آن را به 64 سال آینده موکول می‌کند. تعجب نکنید، این واقعیت این نوع رمزگذاری است.


2- اگر شما از بیش از یک کامپیوتر برای اتصال به اینترنت استفاده نمی‌کنید مودم خود را بر روی حالت Bridge تنظیم کنید.


3- در صورت استفاده از حالت PPPOE بر روی مودم، قابلیت MAC Filter را بر روی مودم فعال کنید.


4- برنامه‌هایی هستند که می توانند به شما جهت مشاهده اتصالات دستگاه‌های بی‌سیم به مودم شما پیغام هشدار دهند. در صورت مشاهده اتصالات ناشناخته آنها را قطع کرده و یا هرچه سریع‌تر رمز عبور مودم خود را تغییر دهید.


5- از یک نرم‌افزار Firewall قدرتمند استفاده کنید. فایروال‌ها با بستن پورت‌های اضافی بر روی ویندوز، راه را برای هکرها مسدود و تنگ می‌کنند.


6- هرگز رمز عبور خود را تا جای ممکن به دوستان و آشنایان جهت استفاده از مودم ندهید. سعی کنید در صورت تمایل، خودتان رمز عبور را وارد دستگاه آن‌ها کنید.


7- برخی شرکت‌های سرویس‌دهنده اینترنت، سرویسی را فراهم می‌کنند تا هر کاربر تنها با یک MAC Address بتواند به اینترنت متصل شود. در صورتی که تنها از یک کامپیوتر برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنید با استفاده از این سرویس می‌توانید اطمینان پیدا کنید فقط خودتان هستید که می‌توانید به مودم متصل شوید و از اینترنت استفاده کنید.


8- در زمان‌هایی که از خانه یا محل کار به مدت طولانی خارج می‌شوید می‌توانید به راحتی مودم خود را خاموش کنید.


9- شما می‌توانید با مراجعه به سایت سازنده مودم، آخرین نسخه Firmware مودم را نصب کنید تا تنظیمات نرم‌افزاری مودم شما نیز همواره به‌روز باشد.


10- اگر کامپیوتر شما نزدیک به مودم است و می‌توانید از سیم برای اتصال به آن استفاده کنید، با اتصال سیم به مودم می‌توانید تنظیمات مربوط به اتصال بی‌سیم را در مودم غیرفعال کنید.

 

جستجو

مهمترین مطالب

بهترین روش درمان سینوزیت

سینوزیت نام یک بیماری عذاب آور است که انسان های زیادی را در بر گرفته است. در این بیماری، فرد بیمار دائما دچار آبریزش بینی است و از طرفی درد زیادی در سر و صورت خود حس میکند.

سردرد این بیماری به طوری هست که شما حس میکنید یک میخ در سر شما آزادانه تکان میخورد.

آموزش انتقال بوکمارک های کروم و فایرفاکس به یکدیگر

 

هنگامی که از یک مرورگر برای کارهای خود استفاده میکنید و میخواهید از مرورگر دیگری استفاده کنید ممکن است با مشکل انتقال بوکمارک های خود مواجه شوید و بخواهید بوکمارک های ذخیره شده در مرورگر کروم را به فایرفاکس و یا بالعکس انتقال دهید.

در ادامه مطلب روش انتقال بوکمارک های فایرفاکس و کروم به یکدیگر را آموزش خواهیم داد.

آموزش غیرفعال کردن حدس زدن آدرس در اینترنت اکسپلورر

حتما هنگام وارد کردن آدرس های اینترنتی در اکسپلورر 11 متوجه حدس زدن آدرس ها در این مرورگر شده اید. شاید این حدس زدن ها برای بسیاری از کاربران خوشایند نباشد.

در ادامه مطلب روش غیر فعال کردن حدس آدرس های اینترنتی در اکسپلورر 11 را آموزش خواهیم داد.

آموزش تغییر فونت پیش فرض ورد

نرم افزار ورد به صورت پیش فرض دارای فونت Arial است. اما شما شاید به این فونت نیاز نداشته باشید و بخواهید فونت پیش فرض را تغییر دهید.

در این مطلب آموزش تغییر فونت پیش فرض ورد را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.