آشنایی با 3 نرم افزار بنچمارک

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آشنایی با 3 نرم افزار بنچمارک

یکی از راه های تست قدرت سخت افزار ها استفاده از نرم افزار های بنچمارک برای به چالش کشیدن آنها میباشد.

در ادامه مطلب 3 نرم افزار برتر در زمینه بنچمارک را بررسی خواهیم کرد.

AnTuTu
به نظر می‌رسد که محبوب‌ترین نرم‌افزار بنچمارک فعلی انتوتو باشد و دلیل آن هم پشتیبانی دائمی آن است. انتوتو یک نرم‌افزار بنچمارک جامع است چرا که ابزار هوشمند شما را از جهات مختلف امتیازدهی می‌کند. انتوتو میزان پاسخگویی رابط کاربری، CPU، GPU، رم  و عملکرد حافظه ذخیره‌سازی را بررسی می‌کند. امتیاز هر تست در نهایت با سایر امتیازات ادغام می‌شود و یک نمره به عنوان امتیاز نهایی برای ابزار شما ارائه می‌شود.
 
GFXBench
این نرم‌افزار به کمک دیتابیس آنلاینی که دارد به بسیاری از علاقه‌مندان دنیای گوشی‌های هوشمند کمک کرده تا ده‌ها ابزاری را که هنوز معرفی نشده‌اند، شناسایی کنند و از سخت‌افزار مورد استفاده از آن‌ها اطلاع پیدا کنند. اگر از خوانندگان زومیت باشید حتما مقالاتی را با عنوان‌ «مشخصات سخت‌افزاری گوشی X در بنچمارک GFX فاش شد»، دیده‌اید.

به هر حال، همانطور که از نام این نرم‌افزار مشخص است، GFXBench یک نرم‌افزار گرافیکی است که بر چگونگی عملکرد پردازشگر گرافیکی گوشی هوشمند شما تأکید دارد. GFXBench نه تنها متوسط فریم ریتی که در آن ابزار هوشمند شما موفق شده شبیه‌سازی‌های پیچیده بازی را اجرا کند، ارائه می‌کند بلکه کیفیت رندر را که توسط چیپ گرافیکی ابزار هوشمند شما ارائه می‌شود، مورد ارزیابی قرار می‌دهد. همچنین GFXBench برای مقایسه مستقیم یک چیپ با چیپ دیگر فوق‌العاده است چرا که می‌تواند در شرایطی که نمایشگر خاموش است، تست‌های خود را انجام دهد و به این ترتیب عواملی نظیر تفاوت در رزولوشن نمایشگر را حذف کند.

3DMark
اگر احتمالا در دانشگاه با استفاده از داده‌های آماری پروژه‌ای را انجام داده باشید، حتما می‌دانید که هر چه داده‌های واقعی شما بیشتر باشد مدل آماری شما بهتر خواهد بود. به همین دلیل است که ما 3DMark را نیز در لیست خود قرار داده‌ایم. 3DMark هم مانند GFXBench بر عملکرد گرافیکی ابزار هوشمند شما نظارت دارد و باز هم مانند GFXBench می‌توان از 3DMark نیز علاوه بر  مقایسه ابزارهای هوشمند برای مقایسه سخت‌افزارهای مختلف نیز به لطف تست Ice Storm Unlimited بهره گرفت.

همچنین این نرم‌افزار هم در پلت‌فرم‌های مختلف نظیر اندروید، iOS، ویندوز و ویندوز RT موجود است. در این بنچمارک هرچه امتیاز بالاتر باشد، محصول قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دارد و قادر است به شکل بهتری بازی‌های گرافیکی را اجرا کند.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش نمایش محل لمس صفحه در اندروید

در اندروید 4 به بالا قابلیتی در سیستم عامل گوگل قرار داده شده که به فعال کردن آن میتوانید هر وقت صفحه گوشی را لمس کنید جای لمس انگشتتان به صورت نقطه سفید نمایش داده خواهد شد.

در ادامه مطلب روش فعال سازی نمایش محل لمس صفحه اندروید را آمورش خواهیم داد.

آموزش رمز گذاری روی پوشه

اطلاعات ذخیره شده روی کامپیوتر باید در داخل درایو های هارد قرار بگیرند. برای اینکه فایل ها راحت تر قابل دسترسی باشند، آنها را فولدر بندی میکنیم.

اما ممکن است فایل هایی داشته باشید که خصوصی هستند و نمیخواهید کسی به آن دسترسی داشته باشد.

شما به راحتی میتوانید روی این فایل ها رمز بگذارید. در این مطلب آموزش رمزگذاری روی فولدر را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش ساخت گروه ضد اسپم در تلگرام

گروه های تلگرام این روز ها طرفداران بسیاری دارد و به تعداد آنها هر روز اضافه میشود. با وجود ربات ها ممکن است گروه ها پر شود از پیغام های اسپم و باعث آزار کاربران شود.

در ادامه مطلب روش ساخت گروه ضد اسپم در تلگرام را آموزش خواهیم داد.

آشنایی با 3D Touch آیفون

نسل جدید گوشی های شرکت اپل دارای ویژگی های جدیدی میباشد که یکی از این ویژگی ها 3D Touch میباشد.

در ادامه مطلب با 3D Touch آیفون بیشتر آشنا خواهیم شد.

آموزش افزایش سرعت مک با غیر فعال کردن FileVault Disk Encryption

FileVault در Yosemit به صورت پیش فرض فعال است. این قابلیت در حقیقت برای افزایش امنیت دستگاه مک شما طراحی شده است. اما در بسیاری از دستگاه های اپل، باعث کاهش شدید سرعت میشود.

در این مطلب آموزش افزایش سرعت مک با غیر فعال کردن FileVault Disk Encryption را برای شما آماده کرده ایم.