بهترین روش های کاهش حجم و سایز عکس

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

بهترین روش های کاهش حجم و سایز عکس

با بالا رفتن کیفیت دوربین ها، عکس ها نیز پر حجم تر از قبل شده اند و شاید شما بخواهید با کمترین افت کیفیت، حجم این عکس ها را کم کنید.

در این مطلب بهترین روش های کاهش حجم و سایز عکس را به شما معرفی میکنیم.

بهینه و کم کم کردن حجم عکس با استفاد از فتوشاپ
شاید فکر کنید که میخواهیم روشی پیچیده مثل کم کردن نور، فیلتر ها و... را برای کم کردن حجم عکس توسط Photoshop این نرم افزار قدرتمند معرفی کنیم. اما اینطور نیست. فتوشاپ دارای یک ابزار بسیار دوست داشتنی و ساده برای کم کردن حجم و بهینه سازی تصاویر است.

توجه کنید که ممکن است گزینه ها و امکانات در نسخه های بسیار قدیمی فتوشاپ کمی متفاوت باشد اما گزینه Save for Web تقریبا در اکثر نسخه های قدیمی تا به روز ترین آنها یکسان است. ما برای آموزش از نسخه Adobe Photoshop CC استفاده میکنم.

ابتدا تصویر خود را در نرم افزار فتوشاپ باز کنید، سپس از منو File گزینه Save for Web را بزنید.

در پنجره باز شده فتوشاپ نسخه بهینه و کم حجم شده عکس شما را نمایش میشود که با کلیک بر روی گزینه Save میتوانید آن را ذخیره کنید. (در گوشه سمت چپ زیر تصویر حجم بهینه شده نمایش داده میشود). اما پیشنهاد میکنم قبل از بستن این پنجره مقدار بخش Quality را کمی تغییر دهید مثلا 70 ، تا مشاهده کنید چندان تغییری در کیفیت عکس صورت نمیگیرد اما حجم آن به طرز چشم گیری کاهش میبابد.

برای تصاویر PNG و بدون بک گراند منو JPEG را روی PNG 24 تنظیم کنید.


تغییر سایز و کاهش حجم عکس بدون افت کیفیت با استفاد از Paint ویندوز
در بسیاری از مواقع حجم تصاویر به علت بالا بودن سایز عکس است. سایز عکس هایی که دوربین و گوشی های جدید ثبت میکنند بسیار بالاست و در برخی از موارد استفاده از چند سایز کوچک تر از عکس نیز ممکن است برای شما چندان مهم نباشد.

برای کم کردن سایز و حجم عکس توسط Paint ویندوز ابتدا تصویر مورد نظر را در این برنامه باز کنید. (کلیک راست روی عکس و گزینه Edit)

توجه کنید که حجم فعلی در نوار پایینی نوشته شده است. از نوار بالا بر روی گزینه Resize کلیک کنید و از پنجره ظاهر شده در بخش اول Pixel را انتخاب نمایید.

حالا با کم کردن عدد بخش های Horizontal یا Vertical طول و عرض تصویر نیز متناسب با یکدیگر تغییر خواهد کرد. توجه کنید که این دو عدد متناسب با یکدیگر تغییر خواهند کرد و کافیست تنها شما عرض یا طول تصویر را کم کنید تا اندازه عکس به صورت متناسب تنظیم شود.

پس از تنظیم پنجره را OK کنید تا سایز عکس کوچک و حجم آن کاهش یابد. از طریق منو اصلی و گزینه های Save و Save As میتوانید به راحتی تصویر کم حجم شده را ذخیره کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش ساخت فولد بدون نام

زمان هایی است که میخواهید یک فایل را مخفی کنید. اصلی ترین روش استفاده از گزینه Hidden است.

اما شما میتوانید با روش دیگری فولد خود را مخفی کنید. برای اینکار تنها کافیست یک فولد بدون نام بسازید و سپس آیکون فولدر را حذف کنید.

در این مطلب آموزش ساخت فولد بدون نام را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش جستجو در گوگل

برترین و اصلی ترین موتور جستجوی حال حاضر گوگل است. این موتور جستجو قابلیت های فراوانی دارد. شما میتوانید هر اطلاعاتی که لازم دارید در این موتور بنویسید و اطلاعات مورد نظر خود را بیابید.

 

گوگل علاوه بر جستجوی ساده جستجوی تصویر، صدا، موقعیت و... دارد که قطعا استفاده از آن ها کارآمد است.

 

در این مطلب آموزش جستجو بهینه در گوگل را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش انتقال آدرس از گوگل مپ دسکتاپ به گوشی موبایل

حتما برایتان پیش آمده است که در پشت کامپیوتر هستید و در گوگل مپ آدرسی را جستجو میکنید و میخواهید به آن آدرس بروید. و برای مسیر یابی به مشخصات آدرس در گوشی خود نیاز دارید تا به وسیله گوگل مپ مسیر یابی کنید.

در ادامه مطلب روش انتقال آدرس از گوگل مپ دسکتاپ به گوشی موبایل را آموزش خواهیم داد.

آموزش فعالسازی Hibernate در ویندوز 10

هایبرنیت کردن نوعی متفاوت از خاموش کردن کامپیوتر است. حتما با حالت Sleep در ویندوز خود آشنا هستید. در این حالت صفحه کامپیوتر شما خاموش میشود اما کامپیوتر شما روشن است و با یک کلیک میتوانید دوباره دستگاه را به کار بگیرید. اما شاید دوست دارید کامپیوتر خود را کاملا خاموش کنید ولی در زمان روشن کردن سیستم به همین حالت بالا بیاید. به این نوع خاموش شدن هایبرنیت میگویند.

در هایبرنیت شما میتوانید کار نیمه تمام خود را رها کنید و کامپیوتر خود را خاموش کنید، و پس از چند ساعت یا چند روز مجددا سیستم را روشن کرده و به کار خود ادامه دهید.

در این مطلب آموزش فعالسازی Hibernate در ویندوز 10 را برای شما آماده کرده ایم.

چند ویژگی جدید اندروید 6

ورژن جدید اندروید که نام اندروید مارشمالو را برای آن انتخاب کردند و ورژن 6 از سری ورژن های اندروید میباشد به تازگی برای بعضی از گوشی ها ارائه شده است و برای سایر گوشی ها نیز ارائه خواهد شد.

در ادامه مطلب با چند ویژگی جدید اندروید 6 بیشتر آشنا خواهید شد.