آشنایی با ورژن های ویندوز 10

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

آشنایی با ورژن های ویندوز 10

نسخه های متفاوتی از ویندوز 10 وجود دارد که اغلب کاربران برای انتخاب ورژن مناسب برای سیستم خود دچار مشکل میشوند و نمیتوانند بهترین نسخه را انتخاب کنند.

در ادامه مطلب با ورژن های مختلف ویندوز 10 بیشتر آشنا خواهید شد.

Windows 10 Home
بنا به گزارش آکاایران : همانطور که از نامش پیداست، این ورژن مخصوص کاربرانی است که استفاده خاصی از سیستم خود نمی کنند. توجه داشته باشید که انجام کارهای گرافیکی و استفاده از نرم افزار های پیشرفته و سنگین، استفاده خاص محسوب نمی شود!


ورژن "خانه" که در ویندوز های اخیر مایکروسافت به چشم میخورد، همواره پر استفاده ترین ورژن بوده است. البته از آنجایی که نسبت به ورژن های دیگر، دارای ویژگی های کمتری می باشد، بعضی کاربران گمان می کنند که این ورژن خیلی بدرد بخور نیست!


اما این ورژن تمام ویژگی های جدید ویندوز 10 را دارا می باشد. اگر ویندوز فعلی شما 8 می باشد، منتظر تجربه مشابه اما جلا کاری شده و ویژگی های جدید باشید. اما اگر از ویندوز 7 مهاجرت می کنید، شوکه خواهید شد! چرا که مایکروسافت تلاش زیادی در بهبود زیبایی های بصری رابط کاربری و ترکیب استارت منو ویندوز 7 با منو اجرای برنامه ویندوز 8 انجام داده است. ویندوز 10 "خانه" همچنین می تواند بر روی لپ تاپ ها نصب شده و بسته به نیاز کاربر، به حالت تبلت تبدیل شود!


بازی خور ها (اصطلاحی برای افرادی که زمان زیادی را صرف بازی های دیجیتالی می کنند) نیز علاقه زیادی به ارتقا به نسخه "خانه" ویندوز 10 دارند، چرا که می توانند به کمک این ورژن و با لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی شان به بازی های ایکس باکس 1 متصل شوند.
 
Windows 10 Pro
نام این ورژن باعث می شود که خیلی کاربران در انتخاب ویندوز متناسب دچار سردرگمی شوند. عبارت "پیشرفته" ممکن است موجب شود بسیاری از کاربران جذب این ویرایش شوند، اما این ورژن مخصوص افرادی است که میخواهند کسب و کاری کوچک راه اندازی کنند، و در کنار آن افرادی استخدام کنند که این افراد هریک تجهیزات و لوازم دیجیتالی خاص خود را دارند. کاربران این ورژن می توانند علاوه بر بهره مند بودن از ویژگی های ویرایش "خانه"، از ابزار های قدرتمند مدیریت داده ها و گروه های تجهیزاتی که در این ویرایش طراحی شده اند، استفاده کنند.


ورژن "پیشرفته" همچنین به کسب و کار های کوچک اجازه دسترسی به آپدیت های تجاری را می دهد و این به بدین معناست که تمام تجهیزات تجاری شما از آخرین Patch های امنیتی بهره مند می شوند.


ورژن "خانه" که در ویندوز های اخیر مایکروسافت به چشم میخورد، همواره پر استفاده ترین ورژن بوده است. البته از آنجایی که نسبت به ورژن های دیگر، دارای ویژگی های کمتری می باشد
 

Windows 10 Mobile
مدت نه چندان زیادی است که شرکت مایکروسافت در عرصه گوشی های هوشمند عرض اندام کرده و با عرضه سیستم عامل ویندوز و گوشی های ویندوز فون، حیطه تجارت خود را به بازار گوشی های همراه افزایش داده. همین بهانه کافی است تا توفیقی اجباری نصیبمان بشود تا علاوه بر بحث درباره ویرایش های ویندوز در کامپیوتر و لپ تاپ، نیم نگاهی هم به ویندوز 10 و تغییرات ایجاد شده در بازار داغ های گوشی های هوشمند در محدوده ویندوز، که این روز ها کم طرفدار هم نیست، بی اندازیم.


با عرضه سیستم عامل ویندوز 10، دیگر "ویندوز فون" وجود نخواهد داشت و سری جدید گوشی ها با نام تجاری " Windows 10 Mobile " عرضه می شوند. ظاهر سیستم عامل جدید تقریبا مشابه نسل قبلی است، ولی تغییرات به اصطلاح زیرپوستی فراوانی دارد. تمام گوشی های ویندوز 10 با برنامه آفیس رایگان عرضه می شوند.


یکی از تبلیغات مطرح مایکروسافت این است که توسعه دهندگان می توانند برنامه های اندروید و iOS را برای ویندوز 10 موبایل نیز پیاده سازی کنند. اگر مایکروسافت بتواند توسعه دهندگان را متقاعد کند که برنامه هایشان را برای ویندوز 10 نیز ارائه کنند، مایکروسافت می تواند از آفت کمبود برنامه برای سیستم عامل گوشی هوشمند اش خلاص شود.
 
Windows 10 Enterprise
همانند ویرایش "پیشرفته" ، ویرایش "تشکیلات اقتصادی" هم مربوط می شود به سازمان های متوسط و بزرگ که در آن به کمک این ویرایش می توانند به نرم افزار ها و آپدیت های امنیتی پیشرفته تر دسترسی داشته باشند.
 
Windows 10 Mobile Enterprise
همان ویرایش اینترپرایز است، با این تفاوت که برای گوشی هوشمند صاحبان کسب و کار ها و سازمان های بزرگ طراحی شده است. این ویرایش شامل تمام ویژگی های امنیتی و IT می شود.
 
Windows 10 Education
برخلاف آنچه از نام این ورژن پیداست، قرار نیست مورد استفاده دانش آموزان و دانش جویان برای تحصیل غیر حضوری در منزل قرار بگیرد! بلکه مختص به مدارس بوده و شامل ویژگی های ورژن Pro و البته از نوع Volume License می باشد.


همانگونه که مشاهده کردید این ها تمام 6 ویرایش از آخرین ویندوز ارائه شده شرکت مایکروسافت بودند که در نهایت اکثریت ورژن های مورد استفاده قرار گرفته، ورژن Home و Mobile خواهند بود! پس اگر شما هم صاحب کسب و کار نیستید و یا قرار نیست از ویندوزتان استفاده تجاری بکنید، پیشنهاد ما به شما ویرایش Home است.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش رجیستری ویندوز 7 و 8

به طور کلی میتوان گفت رجیستری تنظیمات ریشه ای ویندوز است که شما با تغییر در آن میتوانید تغییراتی کلی در سیستم خود ایجاد کنید. برای مثال با تغییر تنظیمات رجیستری میتوانید عملکرد کیبورد را به کلی تغییر دهید.

اما این تغییرات در برخی موارد بسیار خطرناک هستند. پس باید همیشه با احتیاط این تغییرات را اعمال کنید.

در این مطلب توضیحات جامعی پیرامون رجیستری ویندوز 7 و 8 خواهیم داد.

آموزش فعال کردن تقویم فارسی در ویندوز 10

یکی از قابلیت های جدیدی که به درخواست زیاد کاربران مایکروسافت در ویندوز 10 قرار داده است تقویم شمسی برای فارسی زبانان است. با فعال کردن آن میتوانید از یک تقویم فارسی در ویندوز خود لذت ببرید.

در ادامه مطلب روش فعال کردن تقویم فارسی در ویندوز 10 را آموزش خواهیم داد.

آموزش رفع خطای Display Driver Stopped Responding کارت گرافیک های Nvidia

کاربرانی که از کارت گرافیک های Nvidia استفاده میکنند حتما این پیغام را در صفحه ویندوز خود مشاهده کرده اند و پریدن لحظه ای صفحه نمایش کامپیوتر برایشان آزار دهنده شده است.

در ادامه مطلب نحوه رفع ارور Display Driver Stopped Responding را آموزش خواهیم داد.

آموزش عکسبرداری از صفحه آیفون

میخواهید تصویری از محیط گوشی خود را به دوستتان ارسال کنید و به او چیزی نشان دهید. اما نمیدانید که چگونه از صفحه نمایش خود عکس بگیرید.

عکسبرداری از محیط آیفون بسیار آسان است.

در این مطلب آموزش عکسبرداری از صفحه آیفون را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش تغییر کلیدهای میانبر در مک

کلیدهای میانبر اصلی ترین روش در افزایش سرعت کار با کامپیوتر هستند. اما شاید با کلید های میانبر پیش فرض مک راحت نباشید و بخواهید آنها را تغییر دهید.

 

در این مطلب آموزش تغییر کلیدهای میانبر در مک را برای شما آماده کرده ایم.

 

1ـ از بالا سمت چپ صفحه روی لوگوی اپل کلیک کرده و از منوی به‌ نمایش درآمده روی System Preferences کلیک کنید.
 
2ـ در ردیف دوم صفحه‌ تنظیمات سیستم، روی Keyboard کلیک کنید. (برای یافتن این گزینه میتوانید عبارت Keyboard را در کادر جستجو نیز وارد کنید)
 
3ـ در پنجره‌ تنظیمات صفحه‌ کلید به تب Shortcuts بروید و از فهرست سمت چپ، هر یک از گروه‌های میانبری را که قصد ویرایش آنها را دارید، انتخاب کنید.
 
4ـ برای تغییر هر یک از میانبرهای موجود روی آنها از ستون سمت راست کلیک کرده و کلید Return صفحه‌ کلید را فشار دهید. در ادامه کلیدهای میانبری را که قصد دارید به گزینه انتخابی اختصاص داده شوند، فشار دهید تا به‌ طور خودکار ثبت شده و میانبر تغییر کند.
 
5 ـ علاوه بر ویرایش کلیدهای میانبر موجود، میتوانید میانبرهای جدیدی نیز برای اجرای برنامه‌های مورد علاقه‌ خود ایجاد کنید. کافی است گروه App Shortcuts را انتخاب کرده، سپس روی گزینه‌ «+» از پایین صفحه کلیک کنید. برنامه مورد نظر را از فهرست انتخاب کرده، یک نام به آن اختصاص دهید و پس از مشخص کردن کلید میانبر مورد نظر، روی Add کلیک کنید.
 
توجه: چنانچه با ویرایش میانبرها یا ایجاد میانبرهای جدید، گزینه‌های تکراری به‌ وجود آمد یا مشکلی ایجاد شد، میتوانید با استفاده از Restore Defaults میانبرها را به حالت اولیه خود بازگردانید.

مطالب مرتبط