آموزش نصب ویندوز XP در 15 دقیقه

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

آموزش نصب ویندوز XP در 15 دقیقه

نصب ویندوز به صورت معمول 30 الی 45 دقیق طول میکشد. اما شما میتوانید با ترفندی بسیار ساده این زمان را به 15 دقیقه کاهش دهید.

در این مطلب آموزش نصب ویندوز XP در 15 دقیقه را برای شما آماده کرده ایم.

گام اول: کامپیوتر را با سی‌دی Bootable ویندوز روشن کنید.


گام دوم: حالا، فایل‌های نصب ویندوز، کپی شده و فرآیند نصب شروع می‌شود.


گام سوم: درایو دلخواه خود را برای نصب ویندوز تعیین نموده و فرمت آن را NTFS انتخاب کنید.


گام چهارم: تا به پایان رسیدن این مرحله و راه‌اندازی مجدد کامپیوتر صبر کنید.


گام پنجم: پس از راه‌اندازی مجدد و مشاهده لوگوی ویندوز، کلیدهای ترکیبی Shift + F10 را بفشارید تا پنجره Command Prompt باز شود.


گام ششم: در این پنجره عبارت «Taskmgr» را تایپ کرده و کلید اینتر را بزنید. با این کار Task Manager ویندوز باز خواهد شد.


گام هفتم: در پنجره Task Manager ، تب Process را انتخاب کرده و پروسه «Setup.exe» را بیابید.


گام هشتم: بر روی «Setup.exe» راست‌ کلیک نموده و گزینه «Set Priority» را انتخاب کنید تا یک زیر منو جدید باز شود.


گام نهم: در زیر منو باز شده، به طور پیش‌فرض گزینه «Normal» انتخاب شده است. شما گزینه «High» یا هر گزینه‌ بالاتر از «Normal» را انتخاب کنید.


تمام! با این کار فرآیند نصب ویندوز، در اولویت بالاتری قرار گرفته و با سرعتی بسیار بیشتر از حالت معمولی نصب می‌شود.


این ترفند برای نصب سایر نرم‌افزارها نیز قابل استفاده است.

جستجو

مهمترین مطالب

4 نکته امنیتی درباره مودم وایرلس

هکر ها یا کسانی که علاقه دارند به اینترنت وایرلس شما نفوذ کنند هیچ وقت نمیخواهند شما نکات امنیتی درباره مودم وایرلس خود را بدانید.

در ادامه مطلب شما را با 4 نکته امنیتی درباره مودم وایرلس آشنا خواهیم کرد.

آموزش انتقال اندروید به iOS

ممکن است کاربران اندروید برای تست کردن اپل بخواهند به iOS مهاجرت کنند مخصوصا با ارائه نسخه جدید سیستم عامل اپل با نام iOS 9 . ممکن است در نگاه اول انتقال اطلاعات از اندورید به iOS کاری بسیار دشوار به نظر برسد ولی شرکت اپل برای این دسته از کاربران که قصد مهاجرت دارند نیز فکری کرده است.

در ادامه مطلب روش انتقال اندورید به iOS را آموزش خواهیم داد.

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

آموزش فدورا

نسخه های مختلفی از سیستم عامل های مختلف تولید و منتشر شده اند که شاید بیشتر کاربران با آنها آشنایی نداشته باشند. یکی از این سیسم عامل ها Fedora نام دارد.

فدورا سیسم عاملی بر پایه لینوکس میباشد که کاربرانی که به سیستم عامل های لینوکسی علاقمند هستند با این نسخه آشنایی کامل دارند و یکی از نسخه های محبوب لینوکس به شمار میرود.

در ادامه مطلب توضیحاتی پیرامون سیستم عامل فدورا خواهیم داد.

آموزش ساخت استیکر برای تلگرام

نرم افزار تلگرام یک برنامه جهت چت و به وسیله اینترنت است. به وسیله این نرم افزار میتوانید با دوستان خود چت کنید، عکس بفرستید و همچنین پیام صوتی ارسال کنید.

به تازگی این شرکت استیکرهای مختلف را وارد Telegram کرده است. این استیکرها در نسخه جدید تلگرام وجود دارد.

 

از جمله مزایای Telegram میتوان به ساخت استیکرهای شخصی اشاره کرد. شما میتوانید خودتان به صورت دستی استیکر بسازید.

در این مطلب آموزش ساخت استیکرهای شخصی را برای شما آماده کرده ایم.