دلیل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Computer.Hang


از جمله آزاردهنده ترین مشکلات کامپیوتر هنگ کردن یا به اصطلاح یخ زدن کامپیوتر است. در این حالت کامپیوتر شما دچار سرعت بسیار بسیار پایین میشود و در بسیاری از مواقع به طور کامل از کار می افتد و تنها راه رهایی از این حالت ریستارت کردن کامپیوتر است.

این مشکل ممکن است به دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری باشد و اگر سخت افزاری باشد تعداد دفعاتی که با آن روبرو میشوید بسیار زیاد است.

در این مطلب دلایل هنگ کردن ویندوز را بررسی خواهیم کرد.

رم یا مادربورد:

اگر در هنگام هنگ صفحه آبی رنگی مشاهده میکنید مشکل از رم یا مادربورد شما است. برای حل این مشکل ابتدا یک رم سالم روی دستگاه خود بگذارید و در صورت هنگ مجدد مادربورد خود را تست کنید.

 

بایوس و باتری مادربورد:

بایوس ها دارای تنظیمات مختلفی هستند که پس از اولین راه اندازی توسط یک فرد متخصص در سیستم شما تغییر میکنند. با تمام شدن باتری مادربورد، این تنظیمات به حالت اولیه بازمیگردد. برای حل این مشکل کامپیوتر خود را به یک فرد متخصص نشان دهید.

 

مشکلات رجیستری:

یکی از مشکلات رایج در کامپیوتر ها، مشکلات رجیستری است. برای حل این مشکلات نرم افزار های مختلفی از جمله CCleaner و DLL File Fixer میتوان اشاره کرد.

 

درایورد قدیمی یا ناقص:

نصب درایور های قدیمی یا ناقص هم از جمله دلایل هنگ کردن سیستم است. درایور های جدید سیستم خود را دانلود کرده و مجددا آن ها را نصب کنید.

 

تداخل سخت افزارها:

یکی از اشتباهات افراد غیر متخصص در هنگام خرید کامپیوتر، انتخاب سخت افزار های اشتباه است. ممکن است سخت افزار هایی که انتخاب میکنید با هم، همخوانی نداشته باشند. برای فهمیدن این مسئله کافیست به Device Manager بروید و در لیست سخت افزار ها، سخت افزاری که علامت خطر زرد رنگ دارد را پیدا کنید.

 

ویروس:

از اصلی ترین موارد هنگ کردن ویروس است. برای حل این مشکل سریعا یک آنتی ویروس نصب کرده و دستگاه خود را اسکن کنید.

 

گرما:

اصلی ترین عامل خرابی کامپیوتر و هنگ ویندوز، گرما است. گرما ممکن است باعث هنگ، ریستارت، خاموش شدن ناگهانی و حتی سوختن دستگاه شما شود.

جستجو

مهمترین مطالب

مواردی که مایکروسافت در ویندوز 10 آنها را ارتقا نداده است

ویندوز جدید مایکروسافت این روزها از طرفداران زیادی برخوردار است و در روز های اولیه ارائه آن 25 میلیون کاربر اقدام به نصب این ویندوز کرده اند تا تجربه کار با ویندوز جدید مایکروسافت را کسب کند.

در ادامه مطلب مواردی را که در ویندوز 10 ارتقا پیدا نکرده اند را معرفی خواهیم کرد.

آموزش ثبت نام در توییتر

 

بعد از فیسبوک، معروف ترین شبکه اجتماعی موجود توییتر است. این شبکه اجتماعی به دلیل حضور افراد مشهور و معروف، مخاطبان زیادی دارد.

 

شاید شما هم علاقمند به ارتباط با افراد معروف باشید. در این مطلب آموزش ثبت نام و شروع بکار با توییتر را برای شما آماده کرده ایم.

تغییر سریع حروف کوچک و بزرگ به یکدیگر در Word

در زبان انگلیسی حروف به صورت کوچک و بزرگ وجود دارد. به همین منظور در زمان تایپ یک متن انگلیسی باید تمامی حروف اول جملات به صورت بزرگ باشند.

حال فرض کنیم که مطلبی را دانلود کرده اید اما حروف آن تماما کوچک یا بزرگ است و شما میخواهید آن را به سرعت درست کنید.

روشی وجود دارد که به راحتی میتوانید این مشکل را حل کنید.

در این مطلب آموزش تغییر سریع حروف کوچک و بزرگ به یکدیگر در Word را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش مخفی کردن آماز بازدید گوگل پلاس

گوگل پلاس یک سرویس شبکه اجتماعی است که با فیسبوک رقابت میکند و در تلاش است تا جایگزین آن شود. در گوگل پلاس این امکان وجود دارد تا آمار بازدید از صفحه پروفایل افراد قابل مشاهده باشد. ممکن است کاربرانی علاقه نداشته باشند این آمار در صفحه پروفایلشان نمایش داده شود.

در ادامه مطلب روش مخفی سازی آمار بازدید پروفایل گوگل پلاس را آموزش خواهیم داد.

آموزش ارسال یک پیام به چندین نفر در واتس اپ بدون ساخت گروه

زمانی که یک پیام را در واتس اپ برای چند نفر ارسال میکنید در حقیقت یک گروه ساخته میشود که همه افراد در ان حضور دارد. اما شاید مایل نباشید یک گروه بسازید.

در این مطلب آموزش ارسال یک پیام به چندین نفر در واتس اپ بدون ساخت گروه را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط