معرفی و آموزش Do not Disturb در آیفون

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

معرفی و آموزش Do not Disturb در آیفون

Do not Disturb از جمله کارایی های آیفون است. با فعال کردن این گزینه میتوانید گوشی را در وضعیتی قرار دهید که در زمان ها و مکان های خاص سایلت شود.

در این مطلب آموزش فعال کردن Do not Disturb را بازگو خواهیم کرد.

1- Settings را از صفحه اصلی باز کنید.
2- گزینه Do Not Disturb را از منو تنظیمات انتخاب نمایید.
3- برای فعال کردن این قابلیت Do Not Disturb به صورت خودکار در یک زمان مشخص گزینه Scheduled را فعال نمایید.
4- قسمت From/To را لمس کنید و ساعت شروع و پایان کار این قابلیت را انتخاب نمایید. از قسمت بالای صفحه سمت چپ روی گزینه Do Not Disturb را لمس کنید تا به صفحه قبل بازگردید.
5- گزینه Allow Calls From را لمس کنید تا وارد صفحه جدید شوید. در این صفحه میتوانید با  انتخاب گزینه EveryOne ، No One و Favorites یا سایر گروه هایی که در نرم افزار Contact ساخته اید به افراد یا گروه های مختلف امکان تماس دهید. تماس از گروه فعال شده سایلنت نخواهد شد.
6- شما همچنین امکان فعال کردن تماس های تکراری را دارید. اگر گزینه Repeated Calls فعال شود، تماس دوم از یک شخص در سه دقیقه سایلنت نخواهد شد.
7- در قسمت SILENCE شما همچنین میتوانید انتخاب کنید که قابلیت Do Not Disturb زمانی فعال شود که دستگاه آیفون شما قفل است، یا به صورت همیشگی فعال باشد.
8- بعد از اینکه تنظیمات دلخواه خود را ذخیره کردید، قابلیت Do Not Disturb را میتوانید هم از طریق Settings و هم از طریق پنل Control Center ، فعال یا غیر فعال کنید.

9- از کنار کلید HOME آیفون دست خود را به بالا بکشید، تا پنل Control Center فعال شود. آیکون ماه مانند را در بالای پنل لمس کنید تا گزینه Do Not Disturb فعال شود. هنگامی که این گزینه فعال باشد در نوار ابزار بالای آیفون آیکون ماه به نمایش در می آید.

جستجو

مهمترین مطالب

آشنایی با صفحه نمایش های AMOLED

تکنولوژی های موبایل ها روز به روز در حال پیشرفت هستند و از فناوری های جدید در دستگاه های موبایل استفاده میشود. از جمله تکنولوژی های جدید در صفحه نمایش گوشی های جدید استفاده میشود که از AMOLED در موبایل ها استفاده میشود.

در ادامه مطلب با صفحه نمایش های AMOLED بیشتر آشنا خواهیم شد.

AMOLE :AMOLED در حقیقت همان OLED ها هستند. تصویر در این نمایشگرها از خطوط زیاد کنار هم تشکیل شده است. فاصله بین این خطوط به قدری کم است که فقط با چشم مسلح قابل مشاهده است. در حقیقت تنها تفاوت این دو نمایشگر در این است که AMOLED ها رزولوشن تصویر بالاتر و مصرف انرژی کمتری دارند. زمان پاسخ گویی و Refresh Rate در این نمایشگرها بسیار بهتر شده و در واقع ایرادات نمایشگر های OLED را ندارد.

 

Super AMOLED: یکی از ایرادات وارده به نمایشگرهای AMOLED این بود که زیر نور زیاد تصاویر در آن قابل مشاهده نبودند و به همین دلیل رنگ سبز از این بین حذف شده و به صورت اشتراکی با دو رنگ قرمز و آبی بدست میاید. در حقیقت تراکم پیکسل ها در این نمایشگر بیشتر شده است. با روی کار آمدن Super AMOLED ها این مشکل رفع شد. این نمایشگرها باریک تر از نسل قبلی هستند، طول عمر بیشتری دارند، عملکرد صفحه لمسی آنها بهبود یافته و همچنین مصرف انرژی آنها تا 20 درصد کاهش یافته است. تکنولوژی ساخت Super AMOLED ها از ماتریس Pen Til پیروی میکند. برخلاف TFTها در این نمایشگر هر پیکسل دارای دو ساب پیکسل است.


Super AMOLED Plus: بیشتر گوشی ها از صفحه نمایش های Super AMOLED Plus برای نمایشگر های خود استفاده میکنند. کیفیت تصاویر در زیر نور زیاد در نمایشگرهای Super AMOLED Plus بسیار بهتر است. یکی دیگر از تفاوت های این دو نمایشگر این است که در AMOLED لایه های OLED و لایه ی صفحه لمسی از هم جدا هستند در صورتی که در Super AMOLED Plus این لایه ها تلفیق شده اند.

 

نمایشگرهای Super AMOLED Plus را میتوان نسخه ارتقا یافته Super AMOLED نیز دانست. در حقیقت در این نمایشگرها از 50 درصد ساب پیکسل بیشتر در قالب ماتریس RGB استفاده شده است. این تفاوت های اعمال شده سبب باریکتر و روشن تر شدن نمایشگرهای Super AMOLED Plus شده است. همچنین با این تغییرات بازدهی نمایشگر تا 18 درصد افزایش یافته است.

آموزش ساخت بارکد QR

QR ها بارکدهایی هستند که حاوی مشخصات بسیار کاملی از نرم افزار ها یا اطلاعات دیجیتالی دیگر هستند. این بارکد ها توسط نرم افزار های مختلف در کامپیوتر و موبایل های هوشمند قابل خواندن هستند.

شما میتوانید به سادگی این کد ها را بسازید.

در این مطلب آموزش ساخت بارکد QR برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با چند قابلیت پردازنده 64 بیتی اسنپدراگون

شرکت کوالکام یکی از تولید کنندگان پردازنده های گوشی های هوشمند میباشد که نوآوری های بسیاری در این زمینه بوجود آورده است.

کوالکام چندی پیش از SoC  جدید 64 بیتی خود با نام اسنپدراگون 810 رونمایی کرد. این تراشه از چهار هسته Cortex-A57 به همراه چهار هسته Cortex-A53 و موتور پردازش گرافیکی Adreno 430 بهره میبرد که هرکدام در نوع خود بهترین به شمار میایند.

در ادامه مطلب با چند قابلیت پردازنده 64 بیتی اسنپدراگون آشنا خواهید شد.

ارائه بیلد 10575 ویندوز 10 به زودی از طرف مایکروسافت

ویندوز 10 مایکروسافت تغییرات خود را بر اساس تغییر بیلد های ویندوز ارائه میدهد.

در ادامه مطلب درباره بیلد جدید مایکروسافت بیشتر توضیح خواهیم داد.

معرفی کامل سیستم عامل

سیستم عامل یا operating System به اساسی ترین سیستم موجود در یک وسیله دیجیتالی میگویند. هر وسیله دیجیتالی نیاز به سیستم عامل دارد. از یک دوربین ساده تا بزرگترین کامپیوتر های سرور همگی دارای سیستم عامل خاص خود هستند.

سیستم عامل، عامل ارتباط سخت افزار و نرم افزار با یکدیگر است.

در این مطلب سیستم عامل را به طور کلی معرفی خواهیم کرد.