آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

Google Photos یکی از سرویس های ابری است که میتوانید تصاویر خود را روی آن آپلود کنید تا نگران از دست دادن آن نباشید. شما میتوانید کاری کنید تا این تصاویر به صورت خودکار روی Google Photos ذخیره شوند. این سرویس علاوه بر تامین امنیت کارایی های دیگری نیز دارد.

در این مطلب آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos را برای شما آماده کرده ایم.

یکی از امکاناتی که نرم‌ افزار Google Photos در سیستم‌ عامل اندروید و آی‌ او‌ اس در اختیار کاربران قرار میدهد، ذخیره‌ سازی عکس‌های موجود روی دستگاه در سرورهای ابری گوگل و دسترسی به این تصاویر از دیگر دستگاه‌ های هوشمند است. (به‌ عنوان مثال شما میتوانید تصاویر ذخیره شده در تلفن همراه خود را در تبلت یا رایانه نیز مشاهده کنید) امروزه با گسترش استفاده از تلفن‌ های همراه مجهز به دوربین‌های عکاسی با کیفیت، ممکن است در یک سفر تفریحی، یک یا چند نفر از اعضای خانواده خاطرات سفر را ثبت کرده و عکس‌ هایی را تهیه کنند.
 
در این شرایط شما به دریافت تصاویر از دیگر اعضای خانواده نیاز دارید و انجام این کار پس از هر مراسم یا رخداد کمی وقتگیر است. دوست دارید بطور خودکار تمام تصاویر ثبت شده از سوی دیگر اعضای خانواده همچون همسر یا فرزندانتان را در دستگاه هوشمند خود مشاهده کنید؟ شما میتوانید کاربری‌ های مختلف گوگل را در نرم‌افزار Google Photos با یکدیگر به اشتراک ‌بگذارید تا ‌به راحتی به تصاویر ثبت شده متعلق به هر کاربر دسترسی داشته باشید.
 
توجه: با اشتراک‌ گذاری کاربری گوگل خود روی دستگاه‌های دیگر کاربران به آنها این اجازه را میدهید تا به دیگر سرویس‌های گوگلی شما اعم از جیمیل نیز دسترسی داشته باشند. پس پیش از ارائه این دسترسی، دقت لازم را داشته باشید.
 
1-‌ نرم‌افزار Google Photos را در دستگاه هوشمند خود اجرا کنید.
 
2-‌ از بالا سمت چپ، روی آیکون منوی برنامه که به شکل سه خط افقی به‌ نمایش درآمده است، فشار دهید.
 
3-‌ روی آدرس ایمیل فعلی خود که در بالای صفحه به‌ نمایش درآمده است فشار دهید تا فهرست کاربری‌ های تعریف شده در نرم‌ افزار نمایش داده شود.
 
4-‌ روی Manage Accounts فشار داده و در صفحه‌ جدید گزینه‌ Add Account را فشار دهید.
 
5-‌ اطلاعات کاربری جدیدی را که قصد دارید به دستگاه شما اضافه شود، وارد کنید و عملیات ورود را انجام دهید.
 
6-‌ از حالا به بعد با دسترسی به منوی نرم‌ افزار و فشار روی آدرس ایمیل، میتوانید هر یک از کاربری‌ های موجود در برنامه را انتخاب کرده و عکس‌ های موجود در هر کاربری را مشاهده‌ کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش تصویری Winrar (وین رر)

یکی از نرم افزار های معروفی که بیشتر کاربران از آن استفاده میکنند Winrar میباشد که برای فشرده سازی انواع فایل ها و فولدر ها مورد استفاده قرار میگیرد.

در ادامه مطلب روش کار با نرم افرار Winrar را آموزش خواهیم داد.

آموزش اسکن اتوماتیک USB با استفاده از Kaspersky

نرم افزار آنتی ویروس کاسپرسکی یکی از قدرتمند ترین آنتی ویروس های ساخته شده میباشد. با استفاده از این آنتی ویروس میتوانید فلش خود را به صورت اتوماتیک در هنگام اتصال چک نمایید.

در ادامه مطلب روش اسکن خودکار با استفاده از کاسپرسکی را آموزش خواهیم داد.

آموزش حذف تروجان ها و ابزار های جاسوسی توسط مایکروسافت

ابزار های جاسوسی و ویروس های کامپیوتری روز به روز پیشرفته تر شده اند و احتمال نفوذ به کامپیوتر های شما نیز بیشتر خواهد شد. اگر از آلوده بودن سیستم خود مطمعن نیستین و میخواهید سیستم خود را بررسی کنید ولی نمیتوانید از بین نرم افزار های موجود در بازار یکی را انتخاب کنید میتوانید از نرم افزار رایگان مایکروسافت استفاده کنید.

در ادامه مطلب روش حذف ابزارهای جاسوسی توسط مایکروسافت را آموزش خواهیم داد.

اشتباهات رایج در استفاده از تردمیل

تردمیل یکی از وسایل ورزشی پر طرفدار است. کم تحرکی انسان ها و نداشتن علاقه به قدم زدن در فضای باز و همچنین آسان بودن استفاده از تردمیل باعث شده تا این وسیله ورزشی به باشگاه ها و خانه ها راه یابد.

اما این آسان بودن در استفاده به این معنی نیست که شما نمیتوانید روی این وسیله به خود صدمه وارد کنید. با انجام کارهای اشتباه روی تردمیل ممکن است صدمات جبران ناپذیری به خود وارد کنید.

در این مطلب اشتباهات رایج در استفاده از تردمیل را بازگو خواهیم کرد.

بایوس چیست و چه نقشی در کامپیوتر دارد(بخش اول)

بایوس نام یکی از قطعات یا چیپ های سخت افزاری در کامپیوتر است که اگر در حد نیمه حرفه ای با کامپیوتر خود کار میکنید لازم است که اطلاعاتی در مورد این قطعه داشته باشید.

در این مطلب بایوس را معرفی کرده و نفش آن را در سیستم میگوییم.

مطالب مرتبط