آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos

Google Photos یکی از سرویس های ابری است که میتوانید تصاویر خود را روی آن آپلود کنید تا نگران از دست دادن آن نباشید. شما میتوانید کاری کنید تا این تصاویر به صورت خودکار روی Google Photos ذخیره شوند. این سرویس علاوه بر تامین امنیت کارایی های دیگری نیز دارد.

در این مطلب آموزش ذخیره خودکار تصاویر روی Google Photos را برای شما آماده کرده ایم.

یکی از امکاناتی که نرم‌ افزار Google Photos در سیستم‌ عامل اندروید و آی‌ او‌ اس در اختیار کاربران قرار میدهد، ذخیره‌ سازی عکس‌های موجود روی دستگاه در سرورهای ابری گوگل و دسترسی به این تصاویر از دیگر دستگاه‌ های هوشمند است. (به‌ عنوان مثال شما میتوانید تصاویر ذخیره شده در تلفن همراه خود را در تبلت یا رایانه نیز مشاهده کنید) امروزه با گسترش استفاده از تلفن‌ های همراه مجهز به دوربین‌های عکاسی با کیفیت، ممکن است در یک سفر تفریحی، یک یا چند نفر از اعضای خانواده خاطرات سفر را ثبت کرده و عکس‌ هایی را تهیه کنند.
 
در این شرایط شما به دریافت تصاویر از دیگر اعضای خانواده نیاز دارید و انجام این کار پس از هر مراسم یا رخداد کمی وقتگیر است. دوست دارید بطور خودکار تمام تصاویر ثبت شده از سوی دیگر اعضای خانواده همچون همسر یا فرزندانتان را در دستگاه هوشمند خود مشاهده کنید؟ شما میتوانید کاربری‌ های مختلف گوگل را در نرم‌افزار Google Photos با یکدیگر به اشتراک ‌بگذارید تا ‌به راحتی به تصاویر ثبت شده متعلق به هر کاربر دسترسی داشته باشید.
 
توجه: با اشتراک‌ گذاری کاربری گوگل خود روی دستگاه‌های دیگر کاربران به آنها این اجازه را میدهید تا به دیگر سرویس‌های گوگلی شما اعم از جیمیل نیز دسترسی داشته باشند. پس پیش از ارائه این دسترسی، دقت لازم را داشته باشید.
 
1-‌ نرم‌افزار Google Photos را در دستگاه هوشمند خود اجرا کنید.
 
2-‌ از بالا سمت چپ، روی آیکون منوی برنامه که به شکل سه خط افقی به‌ نمایش درآمده است، فشار دهید.
 
3-‌ روی آدرس ایمیل فعلی خود که در بالای صفحه به‌ نمایش درآمده است فشار دهید تا فهرست کاربری‌ های تعریف شده در نرم‌ افزار نمایش داده شود.
 
4-‌ روی Manage Accounts فشار داده و در صفحه‌ جدید گزینه‌ Add Account را فشار دهید.
 
5-‌ اطلاعات کاربری جدیدی را که قصد دارید به دستگاه شما اضافه شود، وارد کنید و عملیات ورود را انجام دهید.
 
6-‌ از حالا به بعد با دسترسی به منوی نرم‌ افزار و فشار روی آدرس ایمیل، میتوانید هر یک از کاربری‌ های موجود در برنامه را انتخاب کرده و عکس‌ های موجود در هر کاربری را مشاهده‌ کنید.

جستجو

مهمترین مطالب

آموزش بازیابی تمامی تب های بسته شده در فایرفاکس

شاید برای شما هم پیش آمده که به صورت ناگهانی تمامی تب های شما بسته شود و نتوانید آنها را بازگردانید. با نصب یک افزونه میتوانید نگرانی خود را در مورد این مسئله حل کنید.

 

در این مطلب آموزش بازیابی تمامی تب های بسته شده در فایرفاکس را برای شما آماده کرده ایم.

 

برای نصب افزونه Undo Closed Tabs Button به لینک زیر مراجعه کنید:


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/undo-closed-tabs-button


سپس بر روی دکمه Add to Firefox کلیک کنید.


اکنون بر روی دکمه Install کلیک نمایید.


جهت تکمیل عملیات نصب افزونه روی Restart Now کلیک کنید تا مرورگر یک‌ بار از نو راه‌ اندازی شود.


حال دکمه جدیدی به نوار بالای صفحه اضافه شده است. با کلیک بر روی این دکمه، آخرین تب بسته‌ شده باز خواهد شد. همچنین با کلیک بر روی فلش کنار آن، لیست آخرین تب‌ های بسته‌ شده در مرورگر پدیدار می‌شود که می‌توانید تب دلخواه را با کلیک روی آن، بازیابی کنید.

آموزش قرار دادن یک فولدر در فولدر دیگر در آیفون

اگر از گوشی های اپل استفاده میکنید میتوانید برنامه های خود را در یک فولدر قرار داده تا نظم بیشتری به آنها دهید. با این حال داخل فولدر ایجاد شده نیز میتوانید فولدر دیگری ایجاد کرده و در آن نیز دسته ای دیگر از برنامه ها را قرار دهید.

در ادامه مطلب روش ایجاد فولدر در داخل فولدر دیگر در آیفون را آموزش خواهیم داد.

اجباری شدن آپدیت به ویندوز 10

بسیاری از کاربران با ارائه ویندوز 10 هنوز هم از ویندوز های قدیمی خود استفاده میکنند و علاقه ای به تغییر ویندوز ندارند. ولی در اقدامی مایکروسافت ارتقا به ویندوز 10 را برای همه کاربران اجباری کرده است.

در ادامه مطلب درباره اجباری شدن ارتقا به ویندوز 10 بیشتر توضیح خواهیم داد.

آموزش حذف اکانت وایرلس در ویندوز 8.1

گاهی اوقات شاید تصمیم داشته باشید که پسورد ذخیره شده اینترنت وایلس خود را از روی سیستم حذف کنید و پروفایل مربوط به کانکشن اینترنت دیگر در ویندوز ذخیره نباشد. در ویندوز هایی به جز ویندوز 8.1 میتوان بر روی آیکون وایرلس راست کلیک و یا چپ کلیک نمود و گزینه Forget this network انتخاب کرد ولی در ویندوز 8.1 این امکان وجود ندارد.

در ادامه مطلب روش حذف اکانت وایرلس در ویندوز 8.1 را آموزش خواهیم داد.

غير فعال كردن چرخش صفحه آيفون

آیفون در تنظیمات پیش فرض دارای چرخش اتوماتیک میباشد. شما هر زمان که تلفن همراه خود را 45 درجه بچرخانید تصویر نیز همراه شما میچرخد. اما این چرخش در برخی از زمان ها بسیار دردسر ساز است.

شما میتوانید به راحتی این چرخش را قطع کنید.

در این مطلب غير فعال كردن چرخش صفحه آيفون را به شما آموزش خواهیم داد.

مطالب مرتبط