آموزش بستن دسترسی نرم افزار ها در اندروید 6

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

آموزش بستن نرم افزار ها در اندروید 6

اندروید 6 به تازگی برای گوشی های نکسوس . بعضی از گوشی های اندوریدی دیگر ارائه شده است. علاوه بر ظاهر این ورژن از اندروید که تغییرات زیادی کرده است از نظر سیستمی نیز دارای تغییرات و ویژگی های بسیاری است.

یکی از این ویژگی ها قابلیت مدیریت دسترسی نرم افزار ها میباشد.

در ادامه مطلب روش بستن دسترسی نرم افزار ها در اندروید 6 را آموزش خواهیم داد.

در واقع روشی که رابط کاربری موجود، دسترسی برنامه‌ها را سرپرستی می‌کند به نحو چشمگیری تغییر کرده است. تا زمان اندروید لولی‌ پاپ، برنامه‌ های موجود در خصوص دسترسی به منابع و قسمت‌های مختلف گوشی در زمان نصب از کاربر اجازه می‌گرفتند. با این وجود در صورتی که کاربر قصد داشته باشد برنامه یاد شده را نصب کند تنها یک گزینه یعنی موافقت با شرایط نمایش داده شده را در پیش داشت.

علاوه بر این در خصوص آنچه کاربر موافقت کرده و می‌تواند دسترسی به میکروفون، دوربین، موقعیت مکانی، برقراری تماس، ارسال پیامک و قابلیت‌ های این چنینی باشد، دسترسی بدون محدودیتی در اختیار گوشی هوشمند قرار خواهد گرفت که همین امر می‌تواند نگرانی‌ هایی را به دنبال داشته باشد.

با این تفاسیر بدنیست بدانید که در اندروید 6 دیگر خبری از سوال برنامه‌ها در خصوص مجوزهای دسترسی در زمان نصب نیست و در واقع هر موقع که برنامه‌ای نیاز به دسترسی به منابع مختلف گوشی داشته باشد، کاربر با پیغامی پرسشی در جهت اعطای مجوزها و دسترسی‌های لازم روبرو خواهد شد. پس از اولین تقاضا و موافقت کاربر، این قابلیت بر روی گزینه Allow یا “اجازه داده شده” باقی خواهد ماند تا اینکه کاربر وضعیت یادشده را تغییر دهد.


بدین منظور در مرحله اول کافی است نمایش هشدارها را از قسمت بالای صفحه‌ نمایش به پایین کشیده و آیکون تنظیمات را لمس کنید.

حال به زیر منو Apps یا همان نمایش برنامه‌ها رفته و در قسمت بالا، سمت راست، گزینه چرخ دنده را به‌ منظور دسترسی به تنظیمات عمومی برنامه‌ها لمس کنید. حالا گزینه App Permissions را به‌ منظور دسترسی به قسمت مجوزهای مرتبط با برنامه‌ها لمس کنید.

در صفحه‌ بعدی می‌توانید تمامی منابع گوشی هوشمند خود را مشاهده کنید. لمس هریک از این منابع به شما نشان خواهد داد که در حال حاضر کدام برنامه‌ها به آن دسترسی دارند و در واقع در همین قسمت می‌توانید به‌طور دستی دسترسی‌ها را اضافه و یا ساقط کنید.
 
برخی برنامه‌ها نیز از شما خواستار مجوزهایی برای تغییر تنظیمات سیستمی می‌شوند. به‌ عنوان مثال برنامه Tinder تنظیمات جی‌ پی‌ اس دستگاه شما را در هنگام اسکن برای جستجوی پروفایل‌های موجود در نزدیکی شما بر روی گزینه “دقت بالا” قرار می‌دهد.

مدنظر داشته باشید که این دسترسی، از نوعی متفاوت است زیرا نه‌ تنها به برنامه اجازه خواندن اطلاعات از ورودی‌های مختلف گوشی را می‌دهد بلکه نحوه عملکرد قابلیت‌های مختلف را نیز تغییر می‌دهد و از همین رو اگر از اهمیتی بالاتر برخوردار نباشد، می‌توان ارزش و اهمیتی مشابه برای آن قائل شد.

جستجو

مهمترین مطالب

پوشه $WINDOWS.~BT در هارد درایو چیست

ممکن است درایو C خود را بازکنید و با پوشه $WINDOWS.~BT مواجه شوید. البته این پوشه به صورت مخفی وجود دارد. شاید برایتان سوال باشد که این پوشه چیست و به چه کاری میاید.

در ادامه مطلب درباره پوشه $WINDOWS.~BT بیشتر توضیح خواهیم داد.

امنیت در وب با نسخه قناری گوگل کروم

بسیاری از کاربران به امنیت خود در هنگام وب گردی اهمیت ویژه ای میدهند و به دنبال راه هایی هستند تا بفهمند سایت هایی که از آن بازدید میکنند ایمن هستند یا خیر. کروم برنامه ای برای این کاربران تولید کرده است به نام کروم قناری

در ادامه مطلب شما را با کروم قناری بیشتر آشنا خواهیم کرد.

آموزش مسدود کردن ایمیل های تبلیغاتی در جیمیل

هر کاربری که از ایمیل استفاده میکند قطعا پیام های تبلیغاتی که از طریق ایمیل ارسال میشود را دیده است. ای پیام ها در برخی موارد شامل اطلاعات مخربی است که میتوانید کامپیوتر شما را مورد حمله قرار دهد.

قطعا شما هم میخواهید جلوی این ایمیل ها را بگیرید.

در این مطلب آموزش مسدود کردن ایمیل های تبلیغاتی در جیمیل را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش جلوگیری از اضافه شدن مخاطبان به جیمیل

حتما مشاهده کرده اید زمانیکه یک ایمیل به یک مخاطب ارسال میکنید به صورت اتوماتیک آن مخاطب به لیست مخاطبان جیمیل اضافه میشود. شاید نخواهید این عمل به صورت خودکار صورت بگیرد.

در ادامه مطلب روش جلوگیری از اضافه شدن مخاطبان به جیمیل را آموزش خواهیم داد.

آموزش حذف اکانت تلگرام

تلگرام نرم افزار چت و ارتباطی است که این روز ها در هر گوشی هوشمندی میتوانید آن را مشاهده کنید.

اما شاید به هر دلیلی بخواهید این نرم افزار را حذف کنید و اکانت آن را به کلی پاک کنید.

در این مطلب آموزش آموزش حذف اکانت تلگرام را برای شما آماده کرده ایم.

مطالب مرتبط